Arvot

Arvomme tuovat esille ja tukevat niitä asioita, joista Starikkalainen ja suomalainen kiekkokulttuuri muodostuu ja joiden kautta veteraanikiekkoilijat rakentavat pohjaa tuleville kiekkoilijoille,  koko lajin tulevaisuudelle ja kokoavat yhteen toiminnasta hyötyviä yhteistyökumppaneita. Arvomme ovat soveltuvilta osiltaan yhteneviä mm. SaiPan ja SM-liiga alumnin toiminnan kanssa.

Saipalaisuus

Huolehditaan Starikoiden ja SaiPa perheen yhtenäisyydestä, yhteistoiminnasta sekä  osaamisen kehittämisestä ja hyödyntämisestä koko SaiPa perheen sisällä.

Mottona: “Kovan työnteon kautta menestykseen”

Välittäminen

Tarkoituksena on pelaajista ja pelikavereista huolehtiminen ja tukeminen pelaajien erilaisissa elämäntilanteissa.

Kunnioitus

Arvostaa pelaajien palveluksia, työtä ja tietoisuuden lisääminen pelaajien mahdollisuuksista ja halusta tukea Starikoita, nykykiekkoilua ja  yhteistyökumppaneita ja se luo perustan, rikkaalle ja tuloksekkaalle yhteistyölle.

Kulttuuri

Lisätä suuren yleisön tietoisuutta Starikoiden ja SaiPa-kiekkoilun perinteistä ja veteraanipelaajista. Suomalaista ja SaiPalaista jääkiekkokulttuuria pyritään vahvistamaan myös erilaisten julkaisu- ja kiekkotapahtumien kautta. Merkittävänä osana tätä arvoa on entisten pelaajien osaamisen ja tiedon välittäminen myös tuleville kiekkoilijapolville.

Vastuullisuus

Merkitsee junioreista ja nuorisosta välittämistä. Erilaisilla hyväntekeväisyyshankkeilla kerätyt varat kohdistetaan ensisijaisesti nuoriso ja SaiPa juniorityöhön jääkiekon parissa.