Linkit

SaiPa Alumni

SaiPan Sputnik Alumni perustettiin vajaa vuosi sitten. SaiPan Sputnik alumnin tavoitteena on koota kaikki entiset SaiPan edustusjoukkueessa pelanneet kiekkoilijat yhdistyksen jäseniksi ja siten ylläpitää jääkiekkouran aikana solmittuja ystävyyssuhteita.

Alumni toimii SaiPan arvojen ja Sm-liiga alumnin arvojen (Kunnioittaminen, Kulttuuri, Välittäminen ja Yhteiskuntavastuu) mukaisesti. Tavoitteena on edistää entisten pelaajien sopeutumista kiekkouran jälkeiseen elämään sekä tukea SaiPan junioritoiminnan piirissä olevia lahjakkaita, mutta vähävaraisia nuoria heidän harrastuksessaan.

Olemme kokoontuneet muutaman kerran ja pelasimme nenäpäivänä Imatralla hyväntekeväisyysottelun. Tulevaisuuden tavoitteenamme on tehostaa toimintaamme ja tehdä yhteistyötä niin Liiga SaiPan kuin Starikoidenkin kanssa. Haluamme auttaa liigapelaajien sopeutumista liigauran jälkeiseen elämään täällä Lappeenrannassa. Sputnik alumniin voivat liittyä kaikki SaiPassa pelanneet kiekkoilijat sekä muut SaiPa henkiset jääkiekon ystävät, jotka haluavat auttaa toimintaamme omalla panoksellaan. Tämän lisäksi jäsenet voivat osallistua Starikoiden järjestämiin harjoituksiin ja otteluihin (erillinen kausimaksu).

————————————————————————————————————————————

www.smliiga-alumni.fi

FOHA, Suomen Veteraanijääkiekkoilijat Ry
http://www.foha.fi/
 
SaiPan edustus ja liigajoukkue
http://www.saipa.fi/
 
SaiPa ry, SaiPan juniorit
http://www.saipary.fi/

Starikat, Facebook link
http://www.facebook.com/pages/Starikat-Oldtimers-Hockey-Club-Lappeenranta-Finland/723413494364891/